Moulin Roty -Meselámpa – A majomkenyérfa alatt

6 290Ft

Varázslatos esti mesék

Egy régi klasszikus – egyszerű, mai kivitelben. Ez az újdonság a Moulin Roty diavetítő lámpája, amely a régi diavetítők által nyújtott varázslatot idézi fel. Könnyedén kézben tartható a legkisebbek számára is, ezért az ágyikóban, vagy akár esti autózás közben is használható. A kis lámpa élessége állítható az éles képélmény érdekében. A termék 3 diafilmmel érkezik, mely mind más történetet mesél el. A játék a diaképek behelyezése nélkül zseblámpaként is használható. A dia képei nem tartalmaznak szöveget, csak képeket, így lehetőségetek adódik arra, hogy saját történetet álmodjatok meg együtt, közösen a kicsikkel,így könnyedén beleszőjétek a saját mondanivalótokat, valamint a gyerekek is feldolgozhassák a nap eseményeit és az érzéseiket a mesélésen keresztül.

Availability: 6 készleten SKU: MM10240

Leírás

Használati útmutató:

1. Távolítsa el a védőpapírt az elemekről!
2. Csúsztassa le a lámpán található nyílást és helyezzen be egy lemezt!
3. Kapcsolja be a lámpát, a kép élesítéséhez pedig forgassa el a lámpa végén található gyűrűt!
4. Vetítse ki a képet a falra vagy a padlóra!
5. Forgasson egyet el a lemezen, hogy megjelenjen a következő képkocka!
6. Ajánlott vetítési távolság 90 cm!

A játék mérete: 16 x 4 x 4 cm
A diavetítő lámpát elemekkel együtt szállítjuk. A Moulin Roty több évtizedes múltra visszatekintő francia cég, mely kizárólag elsőosztályú és kiváló minőségű játékokat készít. Kifinomult, stílus, minőségi anyag használat jellemzi.
Mindenük a mese és a mesélés, így a termékek megálmodásakor nem csak egy játékot, hanem egy egész mesevilágot alkotnak meg.

További információk

Tömeg 0.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Moulin Roty -Meselámpa – A majomkenyérfa alatt” értékelése elsőként