Milin – Rajztábla – Filip, a macska

6 290Ft

Szárnyaljon a képzelet

Ez a magas minőségű rajztábla 4 különböző színű krétával érkezik. Fejleszti a gyermekek finommotorikai készségeit és a képzelőerőt. A gyermekek használat után egyszerűen letörölhetik, majd indulhat újra a móka! Mivel hosszantartó, tartós anyagból készült, biztosan a gyermekek kedvencévé válik hosszútávon is. A játék remek lehetőség arra is, hogy a gyerekek jobban megismerjék az állatok formáját.

Kicsik és nagyok egyaránt odavannak érte.

A Montessori elvek alapján készült játék 3 éves kortól ajánlott.
CE-tanúsítvánnyal ellátott, és megfelel az EN71 európai szabványnak.

Availability: 2 készleten SKU: MM10236

Leírás

A Milin márkáról:
A Milin fajátékok készítésére specializálódott lengyel márka, ahol hisznek benne, hogy már a legkisebb kortól lehet örömmel fejlődni, játszva tanulni.

A Milin fajátékok azoknak a szülőknek a kedvencei, akiknek fontos, hogy a játék, amit gyermekük kezébe adnak, a legmagasabb minőségű anyagból készüljön, környezetbarát, a természet értékeire gondosan vigyázó gyártók készítsék.
A gyerekek pedig imádják azokat a játékokat, amelyeknek már a tapintása és a formája is elbűvölő, felkeltik a kíváncsiságukat, és színes fantáziavilágba repítik őket.

Öröm + játék + fejlődés = Milin. Anyag és tisztítás
Anyag: FSC-tanúsítvánnyal rendelkező furnér falemez

Tisztítás: szennyeződés esetén nedves ruhával töröld le és levegőn szárítsd!

FSC-minősítés
Az Erdőgazdálkodási tanúsítvány arra utal, hogy a fűzős játékhoz használt fa olyan erdőből származik, ahol csak annyi fa kerül kivágásra, amennyit az erdő elbír, valamint érvényesül a biodiverzitás és ökológiai egyensúly fenntartása. Az FSC biztosíték az érintett területeken a helyi dolgozók és lakosság jogainak és érdekeinek érvényesülésére és az élővilág védelmére.

További információk

Tömeg 0.4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Milin – Rajztábla – Filip, a macska” értékelése elsőként