Milin – Fűzős játék – Max, a dinoszaurusz

8 490Ft

Max, a dinoszaurusz

Kiváló fejlesztőjáték a legkisebbeknek! A gyermekek játszva sajátítják el a finommotorikai készségeket és fejlesztik képzelőerejüket. A játék során a gyermekek különböző alakzatokat és mintákat alakíthatnak ki a fűzők segítségével. A Montessori elvek alapján készült játék 2020-ban elnyerte az Év játéka díjat az Óvodai Játékok kategóriában.
A CE-tanúsítvánnyal ellátott, fűzős játék 3 éves kortól ajánlott.

A fűzős játék cipőfűzővel érkezik, melynek színe meglepetés.

Availability: Elfogyott SKU: MM10225

Leírás

A Milin márkáról:
A Milin fajátékok készítésére specializálódott lengyel márka, ahol hisznek benne, hogy már a legkisebb kortól lehet örömmel fejlődni, játszva tanulni.

A Milin fajátékok azoknak a szülőknek a kedvencei, akiknek fontos, hogy a játék, amit gyermekük kezébe adnak, a legmagasabb minőségű anyagból készüljön, környezetbarát, a természet értékeire gondosan vigyázó gyártók készítsék.
A gyerekek pedig imádják azokat a játékokat, amelyeknek már a tapintása és a formája is elbűvölő, felkeltik a kíváncsiságukat, és színes fantáziavilágba repítik őket.

Öröm + játék + fejlődés = Milin. Anyag és tisztítás
Anyag: FSC-tanúsítvánnyal rendelkező furnér falemez

Tisztítás: szennyeződés esetén nedves ruhával töröld le és levegőn szárítsd!

FSC-minősítés
Az Erdőgazdálkodási tanúsítvány arra utal, hogy a fűzős játékhoz használt fa olyan erdőből származik, ahol csak annyi fa kerül kivágásra, amennyit az erdő elbír, valamint érvényesül a biodiverzitás és ökológiai egyensúly fenntartása. Az FSC biztosíték az érintett területeken a helyi dolgozók és lakosság jogainak és érdekeinek érvényesülésére és az élővilág védelmére.

További információk

Tömeg 0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Milin – Fűzős játék – Max, a dinoszaurusz” értékelése elsőként