Milin – Fűzős játék – Jojo robot

13 990Ft

Jojo robot

Jojo robot készségfejlesztő játék, ami fejleszti a képzelőerőt, kreativitást, szem-kéz koordinációt, és logikus gondolkodásra ösztönöz.
Helyezd el a mosolygós roboton mind az öt, különböző méretű fogaskereket! Itt most nem fűzőket, hanem fogaskerekeket kell a megfelelő sorrendbe helyezned a robotodra! Több verzió is működik? Pörögnek-forognak a fogaskerekek? Most legyél nagyon ügyes!
Hány fogaskereket tudsz egyszerre forgatni?

A Montessori elvek alapján készült játék 2020-ban elnyerte az Év játéka díjat az Óvodai Játékok kategóriában.

A CE-tanúsítvánnyal ellátott, fűzős játék 3 éves kortól ajánlott.

 

Availability: 1 készleten SKU: MM10231

Leírás

A Milin márkáról:
A Milin fajátékok készítésére specializálódott lengyel márka, ahol hisznek benne, hogy már a legkisebb kortól lehet örömmel fejlődni, játszva tanulni.

A Milin fajátékok azoknak a szülőknek a kedvencei, akiknek fontos, hogy a játék, amit gyermekük kezébe adnak, a legmagasabb minőségű anyagból készüljön, környezetbarát, a természet értékeire gondosan vigyázó gyártók készítsék.
A gyerekek pedig imádják azokat a játékokat, amelyeknek már a tapintása és a formája is elbűvölő, felkeltik a kíváncsiságukat, és színes fantáziavilágba repítik őket.

Öröm + játék + fejlődés = Milin. Anyag és tisztítás
Anyag: FSC-tanúsítvánnyal rendelkező furnér falemez

Tisztítás: szennyeződés esetén nedves ruhával töröld le és levegőn szárítsd!

FSC-minősítés
Az Erdőgazdálkodási tanúsítvány arra utal, hogy a fűzős játékhoz használt fa olyan erdőből származik, ahol csak annyi fa kerül kivágásra, amennyit az erdő elbír, valamint érvényesül a biodiverzitás és ökológiai egyensúly fenntartása. Az FSC biztosíték az érintett területeken a helyi dolgozók és lakosság jogainak és érdekeinek érvényesülésére és az élővilág védelmére.

További információk

Tömeg 0.3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Milin – Fűzős játék – Jojo robot” értékelése elsőként