Little Dutch vízimalom – Ocean Dreams kék

4 390Ft

A Little Dutch Vízimalom úgy lett tervezve, hogy a gyerekek homokkal és vízzel egyaránt játszhassanak, így felfedezve a természet fizikai törvényeit játékos formában.

Játék menete: A játék egyszerűsége ellenére rendkívül szórakoztató. A tölcsérbe helyezett homok vagy víz lehullásakor aktiválódik két fogaskerék, amelyek mozgásba hozzák a malomkereket. Ez a folyamat nem csak lenyűgöző látványosságot nyújt, hanem a gyerekeknek lehetőséget ad arra, hogy megismerjék és megértsék a mozgás, az erőátvitel és a víz valamint a homok fizikai tulajdonságait.

Főbb jellemzők:

  • A víz és homok kombinált használata kiemelkedő tanulási élményt nyújt a gyerekeknek, miközben fejleszti kognitív készségeiket és megértésüket a természeti jelenségekről.
  • A tartós anyaghasználat biztosítja a termék hosszú távú tartósságát, így éveken át kínálhat szórakozást.

A Little Dutch Vízimalom ideális választás minden kis felfedező számára, aki szereti a kreatív és interaktív játékokat. Akár vízzel, akár homokkal töltik meg, a vízimalom órákon át képes lekötni a gyerekeket, miközben játékos formában tanulnak a körülöttük lévő világról. Tökéletes kiegészítője minden nyári kalandnak, így a homokvárak építése és a víz csobogása között a Little Dutch segítségével a gyerekek játékosan fedezhetik fel a természet csodáit.

Availability: 1 készleten

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Little Dutch vízimalom – Ocean Dreams kék” értékelése elsőként