Little Dutch – Szívószál és tisztítókefe szívószálas kulacshoz

2 190Ft

A Little Dutch szívószál és tisztítókefe készlet tökéletes kiegészítő a szívószálas kulacsokhoz. A készlet magában foglal egy prémium minőségű szívószálat és egy speciálisan erre a célra tervezett tisztítókefét, amelyek együtt segítenek abban, hogy a kulacs tiszta és higiénikus maradjon.

A szívószál kiváló minőségű, tartós anyagból készül, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen a Little Dutch szívószálas kulacsokhoz. Az ívelt kialakítás lehetővé teszi a könnyű és kényelmes ivást, miközben a szilárd szerkezet biztosítja a hosszú távú használatot.

A tisztítókefe speciálisan a szívószálak tisztítására lett tervezve, hogy a szűk helyekre is elérjen. A hosszú, rugalmas nyele és a puha, de hatékony sörték gondoskodnak arról, hogy a szívószál alaposan és gyengéden tisztuljon. Így biztos lehet benne, hogy a szívószálas kulacs mindig tiszta és baktériummentes lesz.

A Little Dutch szívószál és tisztítókefe készlet ideális választás azok számára, akik szeretnék megőrizni a szívószálas kulacsok higiéniáját és hosszabb ideig élvezni azok előnyeit. A praktikus és könnyen használható termékek gondoskodnak róla, hogy a kulacs mindig a legjobb állapotban legyen, és készen álljon a következő kalandra.

Availability: Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Little Dutch – Szívószál és tisztítókefe szívószálas kulacshoz” értékelése elsőként