Little Dutch kávézó sarok

21 990Ft

Kávé vagy tea? Szeretnél hozzá egy sütit vagy tortát?  Légy igazi barista, és készíts anyukádnak és apukádnak egy finom cappuccinót saját kávéfőzővel. Vagy tálalj saját kis kávézódban, ahol finomságokkal teli sütik található.

Ebben a fa kávésarokban minden megtalálható, amire szükséged van. Akár a kávét vagy a teát, akár a szendvicset vagy a süteményt részesítik előnyben vásárlói, tetszőleges számú lehetőséget kínálhat, és minden fantáziáját beleadhatja. Nyomja meg a gombokat, tegyen egy kávépárnát a káváfőzőbe és a friss csésze kávé készen áll a tálalásra.

A kisgyermekek szeretnek úgy tenni, mintha játszanak, és utánozzák a felnőtteket. Ez a fából készült készlet inspirálja a gyermek kreativitását, és segíti a szociális készségek és a szerepjáték fejlesztését. A kávésarokban kávé- és teafőző, tárolóhely minden csésze és szükséglet számára, valamint egy szekrény található az összes harapnivalónak. A számos kiegészítő, mint például a croissant, a fánk, a teászacskó és a kávépárnák, órákig tartanak szórakozást és játékot.

 

Méret: 34 x 12 x 22 cm
Availability: Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Little Dutch kávézó sarok” értékelése elsőként