Little Dutch homokozó játék – Vontató

5 790Ft

A Little Dutch Homokozó Játék egy izgalmas strandjáték, amely minden kisfiú álmát valóra váltja. Ez a különleges homokozó játék egy vontató autó formájában készült, tökéletes választás a homokban való játékhoz és a kreatív szabadtéri tevékenységekhez.

  • A Little Dutch Homokozó Játék – Vontató robosztus kialakítása garantálja, hogy a játék a szabadtéri környezetben is ellenálló maradjon. A vagány vontató tökéletes társ lesz minden kis építkezésben és homokozó kalandban.
  • A játék segít fejleszteni a gyerekek finommotoros készségeit, térbeli tájékozódását és problémamegoldó képességeit, miközben órákon át tartó szórakozást biztosít.
  • A vontató autó lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy „építkezzenek”, vontassanak és szállítsanak mindenfajta „terhet” a homokozóban, ösztönözve őket a játékos tanulásra és a kreativitásra.

Kiváló minőség és tartósság:

  • A Little Dutch minőségi anyagok felhasználásával készíti termékeit, így a vontató autó is rendkívül tartós és biztonságos minden kis építész számára. A játék anyaga könnyen tisztítható, így a szórakozás sosem áll meg a kosz miatt.

Mérete: 170x210x125 cm

Availability: Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Little Dutch homokozó játék – Vontató” értékelése elsőként