Kid’s Concept – Nyalóka készlet

5 990Ft

A legédesebb játék

A gyerekek egyik kedvenc édessége a nyalóka, most csodás bükkfából készítve, 15 db-os kiszerelésben, hozzáillő vászontáskával.

A szerepjátékoknak köszönhetően a gyermek egy olyan világot tud teremteni magának a választott szerepek által, mely megismerésre, felfedezésre és megértésre vár. Ezek az eljátszott jelenetek, szerepek nem csak a körülötte lévő jelenségek imitálására korlátozódnak, hanem a gyermek bensőjében zajló folyamatokat is széles spektrumban jelenítik meg azokkal az eszközökkel, aminek a gyermek éppen birtokában van az életkorának, fejlettségének megfelelően.

Availability: 3 készleten SKU: MM10188

Leírás

Alapanyag: MDF, furnér rétegelt lemez, nyárfa rétegelt lemez. Tisztítása: nedves kendővel. FONTOS! A termék összeszereléséhez felnőtt szükséges! A csomag kinyitásakor fokozottan ügyeljen arra, hogy 3 éven aluli gyermek ne férhessen hozzá az apró alkatrészekhez. Ez a termék apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek összeszerelés nélkül veszélyesek a 3 éven aluli gyermekekre! Rendszeresen ellenőrizze, hogy minden csavar meg van e húzva és minden alkatrész sértetlen-e!

További információk

Tömeg 0.3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Kid’s Concept – Nyalóka készlet” értékelése elsőként