Djeco – Rajzolás lépésről lépésre

4 590Ft

Rajz tanulás lépésről lépésre Eduludoval

Tanuljon a gyermek  rajzolni a lépésről-lépésre a sablonkártyák útmutatásával. Kezdje újra annyiszor, amennyit csak akarja, a tábláról a tinta  letörölhető.  Egy szórakoztató, egyszerű bevezetés az axiális (tengelyes) szimmetriába és a vidám rajzolgatás közben szerzett ismeretszerzésbe.

Ha a gyermekem nyúz, hogy Anyúúú! Rajzoljunk teknőst, autót, hercegnőt, stb. Belém meg semmi rajztehetség nem szorult, nem kell kétségbe esnem. Csak előkapom a letörölhető rajztáblát, meg a különböző sablonokat és indulhat a móka! Nincs több esetlen irka-firka, csak tökéletes mű és boldog együtt töltött órák. Szuper ajándék!

Taralma:

  • 14 db kártya
  • 1 db letörölhető tábla
  • 1 db letörölhető filctoll

Méretei: 20 x 20 cm

A doboz mérete: 21,5 x 21,5 x 3 cm

Availability: Elfogyott

Leírás

Minden egyes Eduludo készlet oktató, fejlesztő játék, a sorozat egy-egy témája egy-egy adott tanulási folyamatnak felel meg. Nagy mértékben segíti a gyermekek fejlődését a céltudatosan és nagy szakértelemmel kiválasztott fejlesztési terület és az ennek megfelelően magas szakmai tudással és igénnyel megtervezett, gyárott játék. Egy nagyon részletes szabálykönyv segíti a szülőket a gyermekük tevékenységének könnyebb megszervezésében. 10  különböző nyelven érhető el az Eduludo sorozat.


Ajánlott életkor: 4 – 7 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: műanyag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Djeco – Rajzolás lépésről lépésre” értékelése elsőként