Djeco – Logikus kert – Logic garden

5 190Ft

Egyszemélyes logikai játék

Negyven darab kihíváskártya várja a választ a kihívásra, a helyes megoldást a kártyán lévő logikai feladatra. Hét nehézségi szinten lehet küzdeni jó logikával a jó megoldásért. Hétféle létrás-rácsból öt fedi le az egész kertet, a rácsokban nem lehet két egyforma gyümölcs. Izgalmas átlátni melyik feldatnál melyik létra-rácsot használjuk a megoldáshoz, hogyan helyezzük el a kiválasztott öt darabot úgy, hogy teljesen lefedje a játékteret, ugyanakkor megfeleljen a kihívásnak is. Egy zsebméretű Sologic játék.

Tartalma:

  • 7 db létra-rács
  • 40 db kihíváskártya
  • 1 db útmutató

Méretei: 12 x 12 cm

Ajánlott életkor: 6 – 99 éves korig

Anyaga: fa, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Availability: 1 készleten

Leírás

A játék célja: Oszd szét gyümölcseidet és zöldségeidet a veteményeskertben! De vigyázat: minden ágyásban növényenként csak egy lehet! Előkészületek: Vedd magadhoz a fadarabokat és egy megfelelő nehézségi szintű feladatkártyát!

A játék menete: A fadarabokat pontosan a mezőkre illesztve kell lerakni, hogy sehol se lógjanak ki a kertből! Minden feladatnál 5 fadarabot lehet felhasználni a 7-ből. 2 darab minden feladványnál megmarad, vajon melyek lesznek ezek? A feladványoknál a következőkre kell figyelni: egyetlen színes ágyásba sem kerülhet kettő valamelyik növényből. Vagyis minden ágyásban 5 különbözőnek növénynek kell lennie. Megjegyzés: • Sok esetben az egyik fadarabnak megfelelő forma látható színessel bekeretezve a négyzethálón, ilyenkor annak megfelelően kell lehelyezni a megfelelő darabot. • Van, hogy csak egy gyümölcs/zöldség van színesen bekeretezve, arra kell valamilyen módon ráilleszteni a megfelelő színű fadarabot.

Minden feladványnak egyetlen megoldása van.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Djeco – Logikus kert – Logic garden” értékelése elsőként